Puuh, Näsä on nyt fiksattu missikisakuntoon. Ei siinä oikeesti valtava työ ollut, Näsän turkki on hyvin helppohoitoinen. Vähän nypin pää- ja korvakarvoja, otin pohjavillaa vähemmäksi, siistin hännän, leikkasin kynnet ja siistin munakarvat. Ihan edustuskelpoinen poika tuli, saa nähdä mitä tuomari tykkää.

Enzo puolestaan on kuin kapinen rakki, mutta sen siistiminen saa jäädä aamuun. Enzo kävi hiekkamontuilla personal trainer -Kertun kanssa, ja poika on nyt siinä kunnossa että suihku kutsuu. Räpiköivät ruostemutaisessa vedessä siihen malliin että pakko on nyt pestä, toivottavasti turkki kuivuu huomiseksi että saa vähän siistittyä sitäkin.

Maailmanvoittajanäyttelykin lähestyy, ja siihen liittyen sain sähköpostia Ruotsista Majalta. Aikoo järjestää lauantaina grillijuhlat jonne on kutsuttu lakuporukkaa ympäri maailman. Ja siis minäkin sain kutsun. :-)  Mikään mahti maailmassa ei pidättele mua pois sieltä! Grillailua ja leppoisaa rupattelua lakuihmisten kanssa... tuskin maltan odottaa.

Ikiliikkuja on nyt keksitty. Siihen tarvitaan vain pallohullu laku ja riittävän iso pallo josta koira ei saa hampaillaan otetta. ;-)

1660738.jpg

What will you get if you mix one ball-crazy laekenois and big enough ball?

Yep, perpetuum mobile. ;-)