Ei tällaista kesää voi ollakaan. Vettä tulee joka päivä, ja jos ei sada niin on järkyttävän kylmä.

Näsällä oli 6-vuotissynttärit toissapäivänä, ja perinteistä piti poiketa tuon säätilan takia sen verran että ei käyty missään pitämässä extrahauskaa. Synttärit meni melkein huomaamatta, vähän ylimääräisiä herkkuja toki Näsä sai nauttia.

Tänään on OKK:lla epäviralliset agiliidot, järjestelyvuorossa sekä Enzon että Näsän ryhmäläiset. Orjaksi siis käy tieni illalla, vähän mysteeri tosin on että mitä siellä pystyn tekemään kun en saa nostella mitään. Leikkaushaava ei ole parantunut ihan odotetulla tavalla ja tuolta sisäpuoleltakin tuntuu vielä vähän kipeältä. Jos mulle ei mitään sopivaa hommaa löydy, niin otan mukavan istuma-asennon ja ulkoilutan kameraa.

Näsä ei agiliitoihin lähde, vaan pääsee sen sijaan Raimon kanssa metsään. Käyvät jälkitreeneissä, niistä onkin ollut tässä vähän taukoa. Toivottavasti Näsä vielä muistaa mitä siellä tehdään.

Enzokaan ei kisaa agiliidossa, osaamistaso ei vielä riitä. Enkä minä kyllä vielä pystyisikään täyttä rataa juoksemaan.

Toivottavasti sää tästä paranee ja tulee taas oikea kesä. Huomiselle olis suunnitelmissa mennä katsomaan Oulun Pokaalia Äimärautiolle. Heppahöperö neiti taloudessa on hyvä tekosyy äidillekin mennä katsomaan ratsastuskilpailuja. ;-)