Jos olis ollut yöllä kyseinen musiikkiesitys levyllä mukana niin olisin varmasti laittanut soimaan ja soittanut sitä koko yön. Armas ooppelini päätti kesken töiden valuttaa ohjaustehostimesta öljyt pihalle. Sain onneksi ajettua auton kotipihalle, mutta uskomattoman raskas se oli ilman tehostinta kääntää.

Kuvioon tietysti kuuluu että meillä oli ylimääräinen piiri jaettavana, joten autojen olis ollut syytä pysyä kunnossa. Paletti meni sekaisin kun Raimo joutui tuomaan oman autonsa mulle ja otti samalla itselleen Jarin auton. Minä en tohtinut Jarin autolla lähteä kun en ole sillä vielä metriäkään ajanut. Raimon auto on sentään vähän tutumpi, mutta hankalaa jakaminen silti oli.

Viikko sitten kesken töiden samainen armas ooppelini vetäisi remmin säleiksi, remmin joka pyörittää kaikkea mahdollista ja mahdotonta. Laturi ei toiminut, ohjaustehostin ei toiminut, lämmöt nousivat... sain kuitenkin silloinkin hilattua auton kotiin korjattavaksi.

Kaksi vikaa tullut nyt Rauman luonnetestireissun jälkeen, ja puolentoista viikon päästä pitäisi lähteä Tarttoon. Saas nähdä mitä tuo auto vielä keksii. Hyvä sinänsä että on hajonnut kotikulmilla eikä reissunpäällä, mutta kyllähän tuo ylimääräisiä sydämentykytyksiä tuo.