Hullu mikä hullu, kävin Enzon kanssa starttaamassa OKK:n epävirallisissa agiliitokisoissa tiistai-iltana. Enzo ei ole koskaan ennen mennyt täysimittaista rataa, eikä kontakteja ilman hihnaa. Loistavat lähtökohdat siis. ;-)

Oman tasonsa mukaisesti poika toimi, sitä ei voi moittia. Varsin selväksi kuitenkin tuli että Enzo ei ole vielä lähellekään kilpailuvalmis. Siltä puuttuu vielä alkeellisinkin radanlukutaito, se pitää ohjata tarkasti estettä kohti koska se ei osaa itse lukea ollenkaan rataa, ja tietenkin kilpailukiihkossani unohdin sen. Seurauksena useampia hyppyjen ohituksia kun ohjasin vähän sinne päin. Ennen kontakteja onnistuin kuitenkin rauhoittamaan koiran ja viemään huolellisesti kontaktille, jossa sitten nautiskeltiin lihapullia ihan ajan kanssa. Vauhtia pojalla kyllä oli, mutta tarkkuus on vielä vähän hakusessa. ;-)

Törsäsin rahaa uuteen objektiiviin jonka sain käsiini tiistaina. Sitähän piti tietysti testata heti samantien epiksissä. Vaikka hyvä putki onkin, niin ei ole sopiva agilitykuvaukseen, tarkennus on liian hidas. Nättiä jälkeä kyllä piirtää kunhan vaan tarkennus osuu kohdalleen, mutta agikuvat taidan ainakin vielä toistaiseksi ottaa entisellä kalustolla. Tämä uusi putki saa toimia näyttelyputkena hallinäyttelyissä, jospa sen valovoima riittäis vähän entisiä paremmin.

Eilinen päivä vietettiin ilman koiria tallustellen messuilla. Kivaa oli, kestosuosikit Puolustusvoimien osasto ja Pulmapajan ständi haukkasivat taas suuren osan ajasta. Tunnistettiin sotilassoittokunnan puhaltimia, ja taidettiin pitkällisen pohdinnan jälkeen saada kaikki oikein. Saa nähdä tuleeko palkintoa... Pulmapajan ständillä ratkottiin pitkän aikaa kuviosudokua, ja kun ei sitä saatu valmiiksi niin pakkohan se oli ostaa että saadaan jatkaa kotona. On muuten tosi vaikea! Pari muutakin pulmaa tarttui mukaan, ja vaikka niidenkin piti olla todella haasteellisia, niin ne on jo ratkaistu. Sain myös vihdoinkin itselleni sen agilitykisapaidan jota olen jo pitkään himoinnut! Siinä lukee "vauhti korvaa virheet". :-)

Näsän nyppiminen on vielä kesken. Pitänee ryhdistäytyä tänään ja nyppiä loppuun että kehtaa illalla mennä agitreeneihin. Poikaparka on tällä hetkellä aika karmean näköinen. ;-)