Eikä silloin meinaa ehtiä edes plokia päivittämään.

Aloitetaanpa vaikka Ossin jalasta. Käytiin Ossin kanssa kontrollissa, ja jalka kuvattiin uudestaan. Pohjeluun pää on murtunut ja siellä on 1 tai 2 pientä irtopalasta. Toistaiseksi jalalle ei tarvitse tehdä mitään, irtopalaset eivät näytä vaivaavan Ossia vaan pikkujätkä painaa menemään pää viidentenä jalkana. Palaset saattavat luutua kiinni itsestään, mutta vaikka eivät luutuisikaan ne tuskin tulevat vaivaamaan sen kummemmin, ovat onneksi sellaisessa paikassa. Lepokausi on luojan kiitos ohi, pää meinasi levitä meillä kaikilla, ja nyt ollaan jo viikon verran tehty pieniä kävelylenkkejä. Tänään Ossi kävi beibibileissä leikkimässä muiden pentujen kanssa ja jalka kesti hyvin senkin.

Piristykseksi kännykällä näpsäisty kuva Ossista 11.6., Näsä tarkkailee kaltereiden takana taustalla.

full

Näsän kanssa ollaan ihan tosissaan opeteltu avautumista, ja kyllähän se pikkuhiljaa alkaa sujua. Kemin kisoissa käytiin tekemässä hyvä hylky ja huono tulos. Hyvä hylky oli muuten oikein mukava ja sujuva rata, avautumiset onnistuivat ja Näsä kääntyi loistavasti, kääntyipä vaan yhden kerran niin hyvin että jäi hyppy suorittamatta ja siitä hylky.

Enzokin on treenannut kovasti varsinkin agilityä. Vähitellen poika alkaa oivaltaa että tätähän on mukavampi tehdä yhdessä ja on sitä myötä alkanut välillä pysyä jopa lapasessa. Kontaktit alkavat olla oikein hyvin hallussa, rengas ei ole enää ongelma, ja pujotteluunkin alkaa löytyä jo rytmiä. Apuja Enzo vielä pujotteluun tarvitsee, mutta kokonaisuutena sekin on jo hyvällä mallilla. Maanantaina käytiin epävirallisissa möllikisoissa, ja sieltä Enzon tulokseksi tuli 45 vp. Tulos ei kerro koko totuutta, mölliluokassa nimittäin hylystä tuli 10 vp. ja otettiin niitä Enzon kanssa 4 kpl nautiskelemalla lihapullaa A:n ja puomin nousulla ja laskulla. Ainoa "oikea" virhe tuli kun Enzo ei meinannut löytää pimeää putkea.

Agilityn lisäksi ollaan treenailtu jälkeä, mutta ei siitä sen enempää.

Viikko ennen juhannusta kävin Torniossa katsomassa ja kuvaamassa agilityn SM-kisoja. Yhtään lakua ei ollut mukana, mutta kisatunnelma oli mukava ja radoilla näkyi paljon upeita suorituksia. Aika onkin nyt mennyt kuvia käsitellessä, viikonlopun saldo on on 5500 otosta, joissa toki on seassa huomattava määrä sekundaa. Lauantain joukkuekisan kuvat ovat jo netissä http://sary.1g.fi/kuvat/Agilitykuvat/2009-06-13+Tornio%2C+joukkue-SM/ ja sunnuntain yksilömestaruuksien kuvia tulee omaan galleriaan http://sary.1g.fi/kuvat/Agilitykuvat/2009-06-14+Tornio%2C+SM/ .

Kaiken treenaamisen, kuvaamisen ja työnteon lisäksi aikaa on vienyt aitaprojekti, josta taidankin tehdä ihan oman päivityksen.