Vihdoinkin alkoi kesäloma! Loman alku on mennyt nukkuessa ja vuorokausirytmiä kääntäessä, sekä asemakylällä puuhastellessa. Raimo lähti Jyväskylään ralliin ukkoporukalla ja tulee sieltä tänään kotiin.

Ellan juoksu alkaa olla loppusuoralla. Vielä ei olla päästetty Näsää ja Enzoa seurustelemaan Ellan kanssa, mutta Ossia isot pojat eivät enää yritä raiskata.

Inga-vanhus on nyt pieni ja sievä. Otin vanhuksen kammattavaksi kun sillä lähti niin tolkuttomasti pohjavillaa. Housukarvoihin päästyäni totesin järkyttävän kusenhajun - vanhuus kun ei tule yksin vaan mukana tulevat pidätysvaikeudet - ja hetken aikaa pohdittuani nipsaisin saksilla housupuolta kevyemmäksi. Katseltuani uutta lookia päivän verran totesin että loputkin karvat joutavat pois, ja niinpä lainasin kaverilta trimmauskoneen ja ajelin vanhuksen lyhyelle sängelle. Enää ei tipu pohjavillaa eikä haise kusiset karvat. Silmänisku

Ossi on tiputellut hampaitaan aivan urakalla. Yksi poskihammas saatiin otettua talteen kun tutkin suuta ja huomasin että ien on veressä ja hammas heiluu paljon. Pienellä nitkuttelulla hammas irtosi kokonaan ja Kaisa sai sen muistoksi purkkiin.