Maanantai oli vapaailta remonttihommista, mutta tekemistä riitti silti yllinkyllin. Pakattiin koirat autoon ja hurautettiin Virpiniemeen agitreeneihin.

Ensin oli Enzon vuoro. Tällä kertaa ratakuvio oli jo vähän mutkikkaampi, ja aitojen ja putkien lisäksi siellä oli myös rengas, tosin ensimmäisenä esteenä. Loppusuoralta löytyi lisäksi pituus ja pussi. Niinhän siinä kävi että Enzo sujahti ensimmäisellä yrityksellä renkaan sivusta, vaikka yksittäisenä rengas onkin ollut aika varma este. Suurimmat ongelmat tulivat kuitenkin kohdassa jossa olisi pitänyt kääntyä ja suoraan edessä oli putki houkuttelemassa. Sinne putkeenhan poika sujahti lukemattomia kertoja, kunnes saatiin ravisteltua herneet ojennukseen ja käännös onnistumaan. Loppusuoralla ongelmia tuotti pussi. Ei siten etteikö Enzo olisi pussiin mennyt, mutta kun se veti niin valtavasti sivuun mennessään läpi, että mun oli vaikea juosta maalia kohti kun pelkäsin kompastuvani pussiin ja koiraan.

Yksittäisinä otettiin taas kontakteja, jotka sujuivat hyvin. Myös pujottelua treenattiin, ja alkuongelmien jälkeen Enzo jo pujotteli ilman että ohjasin käsillä, pelkkä kehuminen ja vierellä käveleminen riittivät.

Näsän treenissä oli hiukan mutkikkaan oloinen rata, jonka ohjaamiseen sain Jarmolta oikein hyviä neuvoja. Ei ensimmäinen yrityskään paha ollut, mutta toisella yrittämällä neuvojen mukaan tehtynä lopputulos oli oikein hyvä. Näsä kyllä osaa kunhan vaan itse muistaisin aina ohjata kunnolla.

Ellan treeniä en taaskaan ehtinyt nähdä kun juoksentelin toisella hallinpuoliskolla Näsän kanssa samaan aikaan. Kuulemma Ella oli mennyt lujaa ja toiminut hyvin, joten ihan onnistuneet treenit saivat aikaan sielläkin.