Tulipa vietettyä viikonloppu auton ratissa ja luonnetestissä Raumalla. 1300 km kertyi taas auton mittariin. Perjantaina startattiin Oulusta Enzon kanssa, kyytiin otettiin myös Hansu ja Kerttu. Susanne tuli testiin Ruotsista Näsän poikien kanssa, ja saatiin ajoituskin osumaan kohdilleen niin hyvin että oltiin Erjan pihassa vain viiden minuutin erolla.

Testipäivä oli lauantai, meidän porukasta ensimmäisenä oli vuorossa Buster. Ihan kivat pisteet poika keräsi, vaikka riittämätön taisteluhalu verottikin jonkin verran ja näkyi myös muissa osioissa. Loppupisteiksi saatiin tasan 100 ja Buster on nyt todistettu laukausvarmaksi.

Kelkka oli ruotsalaiskoiralle suuri ihmetyksen aihe:

full

Lisää kuvia Busterin testistä: http://sary.1g.fi/kuvat/Laekenois/2008-10-18%20Ruby%20Rivers%20Argo%2C%20luonnetesti/ .

Seuraavaksi oli Enzon vuoro. Vähän jännitti kuinka tasmaniantuholainen testiin suhtautuu, mutta hienosti homma meni. Tuomarit tosin sanoivan pimeässä huoneessa että luojan kiitos heidän ei tarvitse Enzolle älykkyyspisteitä antaa, poika kun ei ihan terävin kynä penaalissa ollut. Kävi haistelemassa mun molemmin puolin istuvat tuomarit ja häipyi ovelle noteeraamatta mua ollenkaan.

Enzon loppupisteet ovat 160, kaikki osiot plussalla ja laukausvarma. Osa-alueet menivät näin:
Toimintakyky: +1 kohtuullinen
Terävyys: +3 kohtuullinen ilman jäljellejäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu: +3 kohtuullinen, hillitty
Taisteluhalu: +2 kohtuullinen
Hermorakenne: +1 hieman rauhaton
Temperamentti: +1 erittäin vilkas
Kovuus: +3 kohtuullisen kova
Luoksepäästävyys: +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukauspelottomuus: +++ laukausvarma

Kiitokset Kristerille kuvaamisesta!

Enzo tutkii kelkkaa:

full

Enzo keskustelee Lankisen kanssa:

full

Lisää kuvia Enzon testistä: http://sary.1g.fi/kuvat/Laekenois/2008-10-18%20Blackwolf%20L%20Enzo%2C%20luonnetesti/ .

Sitten testattiin Achilles, joka myös selviytyi testistä oikein mallikkaasti. Achilles oli lakuporukan pistehai, ja keräsi pisteitä yhteensä 172, kaikki osiot plussalla ja laukausvarma.

Achilles taistelee:

full

Lisää kuvia Achilleksen testistä: http://sary.1g.fi/kuvat/Laekenois/2008-10-18%20Ruby%20Rivers%20Achilles%2C%20luonnetesti/ .

Kerttu-tervu testattiin myös, pisteitä kertyi 123, joten tyytyväisiä saatiin olla belgien keräämiin saldoihin. Kertustakin on testikuvia mutta ne ovat vielä toistaiseksi kamerassa.

Kamerassa on kuvia myös muista paikalla turisteina käyneistä lakuista, pitäis vaan ehtiä käydä ne läpi. Lauantaina testin jälkeen käytiin vielä Laitilassa moikkaamassa Näsän pojantytärtä Novaa, joka oli wannabe-pumi -lookillaan varsin persoonallinen tuttavuus. Nova asuu oikein mukavan perheen kanssa vanhassa idyllisessä talossa ja viettää kivaa lakulapsen elämää. Myös Novan kuvat odottavat kamerassa käsittelyä.

Kiitokset taas kaikille mukavasta viikonlopusta, oli taas hienoa saada tavata teidät kaikki! :-)