Niin se vaan kesä kuluu ettei meinaa perässä pysyä. Aikaa koneella istumiselta on syönyt monenmonta aktiviteettia, mutta jospa tässä taas vähän päivittäisi kuulumisia ennen kuin kaikki unohtuu.

Kesä-heinäkuun vaihteessa käytiin agilityn iltakisat Keminmaassa ja kotikentällä Ellan ja Näsän kanssa. Keminmaassa Ella otti radalta yhden virheen ja aika riitti ihanneaikaan, sijoitus oli 3. Näsä puolestaan ei kääntynytkään ennen sitä puomia... joten hylky meille saldoksi.

Oman seuran kisoissa Ellan tuloksena oli hylky, samoin Näsän. Näsän rata oli kuitenkin yksi parhaista radoista pitkään aikaan, sattuipa vaan tökkäämään yhdellä hypyllä niin että hyppäsi sen kahteen kertaan.

Käytiin myös Kokkolassa Klagissa 11.7. Eka radalta Ellalle kymppi ja sijoitus 14., osallistujia luokassa oli 38. Näsä teki taas todella hyvän radan, mutta viitonen napsahti pujottelun aloituksesta kun en luottanut koiraan vaan jäin keräämään Näsää syliini. Sijoitus 20. kun kilpailijoita oli kaikkiaan 55.

Toiselta radalta Ella otti nollan, ja sijoittui sillä toiseksi. Ellan ensimmäinen nolla, pari lisää vielä niin kisapäivät lyhenevät kun Ella pääsee starttaamaan kakkosissa. Näsän toinen rata ei mennyt ihan putkeen, tai siis meni putkeen... koira nimittäin kun olisi pitänyt puomille mennä. Jatkoin rataa vielä muutaman esteen verran, mutta päätettiin lähteä kotiin treenaamaan kun jätkä keksi tehdä keinulla läpijuoksun.

Enzo päätti vaihtaa ohjaajaa agilityssä, ja päätös oli hyvä, sen verran hienosti poika toimii Raimon kanssa. Raimo on ihan vakavalla naamalla sanonut starttaavansa Enzon kanssa virallisissa elokuussa, kai se täytyy uskoa.

Ossipossusen jalka näyttäisi olevan kunnossa ja pikkujätkä on painanut menemään pitkin pihaa häntä suorana milloin pallon perässä ja milloin Enzon kanssa. On jotenkin niin helppoa nyt kun saatiin aita tehtyä ja voi pitää takaovea auki niin että koirat saavat mennä ja tulla miten haluavat. Paitsi nyt kun Ellalla on juoksu niin täytyy vuorotella kuka on missäkin ja kenen kanssa. Pääasiassa jokainen on yksinään, isot pojat kun päättivät ruveta lapsenraiskaajiksi kun eivät pääse tassuiksi siihen ihanaan naiseen. Ossi on ollut vähän ihmeissään Näsän ja Enzon käytöksestä.

full

Kaisa oli tänään ensimmäistä kertaa agilitytreeneissä Ossin kanssa. Pientä ujoutta ja hämmennystä oli havaittavissa molemmilla, mutta treenit sujuivat oikein hyvin. Ossi suoritti putken kuin vanha konkari, meni siivekkeiden välistä maassa olevan riman yli, ja aloittipa pussin opiskelunkin.

full

full

full