Maalaushommat on ohi, ja viime illat ollaan vietetty istuen lattialla tärpättipullon ja karhunkielen kanssa. Jepjep, tuli vähän töhrittyä maalin kanssa. Onneksi ollaan jo voiton puolella puhdistusurakassakin, vielä on jäljellä osa keittiön lattiaa sekä pikkueteinen. Saunan lauteistakin tuli oikein hyvät kun niiden pinta hiottiin.

Lauantai on saunapäivä, joten tottahan toki piti lämmittää sauna ja ottaa koelöylyt. Hormi taisi olla vähän kylmä kun ei oikein meinannut alkaa vetää, ja saunanlämmitys oli vaarassa muuttua intohimoiseksi tuulettamiseksi kun kiuas pukkasi savut sisälle. Hormin lämmettyä veto onneksi parani, ja saatiin sauna lämpiämään.

Toisen tuuletuksen - sekä paristojen poiston palovaroittimista - aiheutti takka. Sekin päätti pukata savut suoraan sisälle, joten kämppä tuli tuuletettua lauantai-illan kunniaksi todella perusteellisesti. Tuuletuksesta huolimatta siellä tuntuu vieno savunhaju edelleen.

Lopulta takkakin alkoi toimia kuten kuuluu, tässä siitä todiste:

full

Nuo takanreunan maalitahrat saavat myös kyytiä kunhan ehdin sinne tärpättipullon ja karhunkielen kanssa.

Saunojat kertoivat löylyjen olleen oikein hyvät. Itse en päässyt kokeilemaan, mulla kun on muutama tikki naamassa luomienpoiston jäljiltä, eikä tikkien kanssa saa saunaan mennä. Pitää kokeilla löylyjä myöhemmin.

Eilen saatiin vietyä paikalle keittiön pöytä ja penkit, ja Jarin huoneeseen käytiin ostamassa sänky ja kirjoituspöytä. Muutto siis edistyy pikkuhiljaa, saa nähdä milloin saadaan sinne sellainen varustus että voidaan ihan oikeasti sanoa muuttaneemme.