Mitä on seurauksena kun kaksi kahjoa lakua leikkii? Jep, paljon verta. Ne suolenpätkät onneksi jäivät puuttumaan.

Enzo - blondi ja putkiaivo - rakastaa Ossia suunnattomasti. Ja Ossi rakastaa Enzoa kun Enzo ei ärähtele sille vaan leikkii. Minkäänlaista tolkkua noiden kahden leikissä ei sitten olekaan. Könysivät sisällä ihan hyvän tovin enkä niin tarkkaan seurannut mitä tapahtuu, kunnes syrjäsilmällä näin että Ossi pissaa. Nousin ylös nojatuolista hakeakseni luutun, ja silloin huomasin lattialla verta. Isoja pisaroita tai pieniä lammikoita ympäri olohuonetta. Kauhistuin tietenkin että Ossille on sattunut pahasti, vaikka ihmettelin kyllä kun se ei ollut kiljunut yhtään.

Asiaa tarkemmin selviteltyäni veren lähteeksi paljastui Enzon kieli. Mysteeriksi jäi puriko Enzo siihen leikin tuoksinassa itse, vai olivatko asialla Ossin piraijahampaat. Tolkuton määrä siitä kyllä vuoti verta.

Luutuamisen jälkeen laitettiin Ossi rauhoittumaan Kaisan huoneeseen ja otin Enzon käsittelyyn kauneussalonkiin. Siis olohuoneen lattialle. Enzon turkki on päässyt ihan hiukan - siis todellakin vain hiukan, uskokaa pois Silmänisku - kasvamaan yli. Treeneissä melkein hävetti kun muka lakun kanssa tulin ja muut varmaan luulivat Enzoa bouvieriksi.

Selkä on nyt nypitty, ja Enzo näyttää vielä hullunkurisemmalta kuin ennen nyppimistä. Pitää koittaa saada operaatio pian valmiiksi niin kehtaa liikkua ihmisten ilmoillakin.