Ollaan nyt oltu pari päivää Erjan luona Pyhärannassa. Ennen lähtöä Jennilästä otettiin vähän tottista lähinnä Näsän kanssa. Saatiin taas aikaan varsin kaoottinen esitys, mutta toisaalta samalla saatiin esille meidän tyypillisimmät ongelmat. Theolla oli hyviä vinkkejä kuinka lähteä viemään asioita eteenpäin, tai siis lähinnä kuinka palata taaksepäin ja ruveta tekemään asioita kunnolla. Näsä osaa, mutta ongelma olen minä kun heilun kuin heinämies ja Näsän on vaikea saada selville mitä milloinkin haluan sen tekevän.

Jenni teki hiukan töitä Ellan kanssa, ja niinhän siinä kävi että Ellakin istui noutokapula suussaan! Uskomatonta! Eihän sitä vielä noudoksi voi sanoa, mutta kuitenkin, noutokapula Ellan suussa on asia jota en olisi uskonut koskaan näkeväni.

Enzo sai purkaa energiaansa Romsin kanssa. Kun pojille vielä löytyi leluksi pitkä vahva köysi, meillä oli ikiliikkujan ainekset kasassa. Vatsa tuli kipeäksi nauramisesta kun nämä järjenjättiläiset vetivät köyttä milloin minnekin. Enzo ja Roms vierekkäin = tuulitunneli. Siinä teille älykästä ja eleganttia belgialaista. ;-)

Keskiviikkona kurvattiin Jennilästä Pyhärantaan. Susanne oli ehtinyt perille hiukan meitä ennen mukanaan Achilles, Gina, Daphne ja Nitro. Buster oli jäänyt kotiin sekä näyttelykunnottoman turkkinsa että matkustushankaluuksien takia. Kaksi urosta, kaksi juoksuista narttua ja pentu on melkoisen hankala paketti kuljetettavaksi laivalla yhden ihmisen voimin.

Nitro varsinkin on hurmannut täällä kaikki, en muistanutkaan kuinka 5 kk lakupentu voi olla suloinen! Melkein tekisi mieli kaapata Nitro Ouluun. ;-)

Eilen vietettiin pari tuntia Vanhassa Raumassa kuljeskellen ja vähän shoppaillen. Sieltä siirryttiin rantasaunalle saunomaan ja uimaan sekä grillaamaan. Paikka oli aivan upea, ja sauna teki tosi hyvää. Itse en uimaan uskaltautunut, mutta muu porukka juoksi löylyn ja meren väliä ties kuinka moneen kertaan. Achilles ja Nitro pääsivät myös uimaan.

Saunan jälkeen syötiin kunnon iltapala; grillimakkaroita, sämpylöitä ja salaatteja, jälkiruuaksi hedelmiä. Saunalta poistuminen tapahtui enemmän pyörien kuin kävellen...

Tänään ohjelmassa on lähinnä rentoutumista ja koirien fiksailua huomista varten. Illalla siirrymme Tampereelle ja sieltä huomisaamuna Kangasalle erkkariin. Tarkoitus olisi käydä vielä illalla viemässä teltat valmiiksi näyttelypaikalle, vähentää hiukan härdelliä huomisaamulta.