Myöhässä treeneihin jälleen, tällä kertaa kyse oli kuitenkin vain muutamasta minuutista. Treenattiin ensin Enzon kanssa kontaktia, sivulletuloa sekä seuraamista. Sitten näytettiin kuinka Enzo osaa mennä liikkeestä maahan. Ei ihan valmiina liikkeenä onnistu vielä, mutta varsin hyvin toimii siten että itse pyörähdän koiran eteen. Hyppyä otettiin myös, ja senhän Enzo osaa. Kokeiltiin myös hyppynoudon tyyppistä, heitin patukan esteen yli ja Enzo toi sen hypyn kautta takaisin. Tai no... taisi se ehtiä muutaman kunniakierroksen patukkansa kanssa. ;-)

Uutena asiana ja läksyksi tuli seisominen. Senkin Enzo osaa, mutta koska ei olla muistettu ottaa sitä ainakaan puoleen vuoteen, liike on vähän ruosteessa ja vaatii mieleenpalauttamista.

Näsän kanssa treenattiin henkilöryhmää joka onkin Näsän bravuuri. Tosi hienosti Näsä seurasi ryhmässä, eikä yrittänytkään haistella ketään vaikka ihan simputusmielessä pysähtelin niin että Näsän kuono jäi henkilön käden viereen.

Toisella puolella hallia käytiin tekemässä tokon idioottirinkiä. Vähän piti Näsää muistutella eri asennoista ja vaatia vähän nopeampaa tekemistä, mutta aika hyvin treeni onnistui.

Ai niin, Näsän treenien aluksi sain ihan kunnon vekin huuleeni. Näsä oli kai niin innoissaan tulevasta treenailusta että päätti pussata mua koko rahan edestä. Sinkosi kuin ohjus mun naamaa vasten ja pussasi ihan hampaiden kanssa... huulihan siinä halkesi ja kävi niin kipeää että vähän aikaa näkyi vain tähtiä. Tuo hyppiminen pitäisi saada jollain konstilla loppumaan, kun vaan tietäisi miten. Tekee sen niin yllättäen että siihen ei ennätä varautua yhtään.