Eka kerta yötä uudessa kodissa ei mennyt ihan käsikirjoituksen mukaan. Vuosisadan räkätauti pukkasi päälle niin että jouduin jättämään lauantaina työt kesken ja hakemaan sairaslomaa joka kestää ainakin tiistaihin asti. Päätin siis jäädä sunnuntaiyöksi uuteen kotiin nukkumaan. Nukkumisesta ei kyllä oikein mitään tullut kun pää oli täynnä räkää ja aivot yrittivät valua nesteen muodossa sieraimista ulos. Kuumekin teki jonkinlaista aaltoliikettä kun vuoroin paleli ja oli hiki. Nenä on valtavasta niistämisestä johtuen nyt ihan ruvella ja todella kipeä.

Näsä ja Inga ovat myös jo muuttaneet uuteen kotiin. Inga-raukka on asiasta erittäin hämillään, makaa vain paikallaan ja itkee. Ei ole neiti reissannut elämänsä aikana paljon, joten tämä on Ingalle ihan uutta.

Vähän pallo hukassa on Näsäkin, kuvittelee ilmeisesti että ollaan jossain reissussa. Yritti sitkeästi sänkyyn nukkumaan eikä voinut millään ymmärtää miksi hätistin pois. Näsällä kun on lupa reissussa tulla sänkyyn mutta kotioloissa se on ehdottoman kiellettyä.

Perusvarustus meillä siis on jo uudessa kodissa, mutta nettiyhteys ei ole vielä siirtynyt joten tietokoneet odottavat vielä muuttoa. Telkkarin olis tarkoitus lähteä matkaan tänään.