Terveisia Hollannista! Matka sujui hyvin, vaikka olikin pitka ja rankka. Ajeltiin Kaisan ja Nasan kanssa perjantaina Erjalle, nukuttiin siella yo ja lahdettiin lauantaina aamulla Turkuun satamaan. Turussa hurautimme laivaan ja saavuimme Tukholmaan illalla. Laivalla otettiin pienet tirsat ja syotiin hyvin ennen saapumista satamaan. Ostettiin myos muutama sampyla matkaevaaksi.

Tukholmasta ajoimme Helsingborgiin jonne saavuimme yhden aikaa yolla. Lyhyen laivamatkan jalkeen olimme Tanskassa ja suuntasimme kohti Rodbyta. Matkalla pysahdyttiin tankkaamaan seka auto etta itsemme. Rodbyhyn saavuimme neljan maissa ja ehdimme puoli viiden laivaan. Viiden jalkeen aamulla olimme Saksassa Puttgardenissa ja viimeinen ajomatka alkoi. Kaisa torkkui yon takapenkilla ja Erja ja mina ajoimme vuorotellen toisen pilkkiessa vankarina.

Petran luo saavuimme sunnuntaiaamuna kymmenen maissa paikallista aikaa. Pikaisen halauksen ja tervehtimisen jalkeen syoksyimme pentujen luo, niita vartenhan olimme tanne tulleet! Pennut on aivan uskomattoman ihania, vaikea valita vain yksi. Silmänisku

Paiva kului pentujen kanssa peuhatessa, suurimman osan ajasta pennut roikkuivat jonkun varpaassa tai lahkeessa. Otettiin myos pentu kerrallaan arvosteltavaksi, ja samalla koitin miettia kuumeisesti kuka niista lahtee mukaan Suomeen. Lopulta valinta ei ollut vaikea, nyt nayttaa silta etta tummanvihreasta pojasta tulee suomalaislaku Ossi.

Illalla kaytiin Saksan puolella ravintolassa syomassa, oli oikein hyvaa lohta. Hyvin jaksoimme paivan vaikka unet olivatkin jaaneet vahiin, mutta illalla nukkumatti kutsui kylla aikaisin. Yopuulle vetaydyimme kymmenen aikaan asuntovaunuun, eika unta tarvinnut kauan odotella.

Nyt jaksaa taas puuhata pentujen kanssa ja ottaa niista lisaa kuvia. Taytyy myos tarkkailla pentuja viela lisaa ja koittaa varmistua siita etta valinta on oikea. Tanaan tanne on tulossa muutama lakuihminen kaymaan, meita varten on jarjestetty ihan oma pieni FunDay. Silmänisku

Auton mittariin on kertynyt kotipihasta lahtien tahan mennessa reippaat 1800 km.

Onneksi paasen Petran koneella paivittamaan vahan plokia. Taalla on taysi kesa, eilen oli lamminta +21 astetta, ja tanaankin on tulossa hieno paiva. Aurinko paistaa pilvettomalta taivaalta.