On taas plokin päivittäminen venähtänyt, joten on aika korjata tilanne.

Toissa viikonloppuna oltiin Näsän kanssa oman seuran agiliitelykisoissa. Kiva oli pitkästä aikaa kilpailla, ja paikoin tehtiinkin oikein hyvääkin jälkeä, vaikka tulosten perusteella saldo jäikin aika heikoksi. Lauantailta hylky ja viitonen, sunnuntailta kymppi ja hylky. Kaikilla viikonlopun radoilla oli teemana takaakierrot.

Lauantain ensimmäisellä radalla tekaistiin hylky heti kolmen esteen jälkeen kun Näsä sujahti putkeen väärästä päästä. Jatkettiin rata loppuun asti ja putkiongelmia oli myöhemminkin. Pujotteluunmeno oli hankala, erittäin jyrkkä avokulma. Onneksi sitä ennen oli mutkaputki ja se antoi mulle tilaisuuden ehtiä pujottelun alkuun. Sohin ensimmäisessä välissä käsineni ja niin vain Näsä sujahti pujottelemaan täysin oikein ja ilman epäröintiä. Ja vähänkö olin ylpeä! Kieli ulkona

Lauantain toinen rata oli todella hyvä, vaikka itse sanonkin. Monta vaikeaa kohtaa selvitettiin hyvin, Näsä pysyi lapasessa eikä tehnyt edes pitkiä kaarroksia. Loppusuoralla oli hankala takaakierto jonka otin erittäin tiukasti ja huolellisesti, ja siksi Näsä jai liikaa kiinni minuun eikä irronnutkaan putkeen joka oli toiseksi viimeinen este. Harmittavasti saatiin kielto juuri ennen maalia.

Sunnuntain ensimmäinen rata oli hyppyrata, eikä sekään mikään huono suoritus ollut. Yksi rima putosi kun käskytin väärään aikaan liian tiukasti. Lopussa yritin heittää Näsää kaukaa hakemaan putken takapäätä, ja se ei aivan onnistunut joten siitä kielto. Pujotteluunkin ehdin ohjaamaan ensimmäiseen väliin vaikka rataprofiilia etukäteen katsellessani kuvittelin ettei mulla ole mitään saumaa sinne ehtiä.

Viimeisellä radalla yritin vetää Näsän pujotteluun vastaanottamalla pujottelun takana. Näsä tulikin hyvin oikeaan väliin, mutta itse jäin ihmettelemään paikalleni liian pitkäksi aikaa joten Näsä ei sitten taipunutkaan enää toiseen väliin. Tätä pitää treenata vielä lisää. Takaakiertoja ja muitakin hankalia kohtia selvitettiin hyvin, mutta toiseksi viimeisen esteen - putken - Näsä sujautti väärin päin.

Kaikenkaikkiaan ihan hyvät kisat. Radat olivat haasteellisia, mutta niin kolmosissa pitää ollakin. Vaikka tulostaso paperilla jäikin kehnoksi, niin eivät meidän suoritukset ihan niin huonoja olleet vaan jokaisella radalla tehtiin hyviäkin pätkiä.