Talvi tulee. Tänään satoi ensilumi. Aamulla näytti että se on vain räntää joka sulaa pian pois, mutta kun iltapäivällä heräsin, totesin että lunta on satanut koko päivän ja maa on valkoinen.

Puukenkämaan poika Ossipossunen oli ihmeissään. Eipä ole lapsiparka ennen lunta nähnyt. Mukava siinä oli kuitenkin leikkiä ja Ellan kanssa kisuta.

full

full

full

Mistä nuo koirat tietää milloin on näyttelyilmo postitettu? Ilmoitin Enzon ja Ossin Seinäjoelle, ja niinhän siinä kävi että Ossi alkoi tiputtaa karvaa ja Enzoon yrittää iskeä hiiva. Ossi on nyt nypitty ja herra saa luvan lähteä näyttelyyn alusvaatteisillaan. Enzon hiivaa ollaan yritetty hoitaa, ja aika näyttää lähteekö Enzo Seinäjoelle vai jääkö kotiin.

Laitoin myös Messarin ilmot tänään. Kyllä kirpaisi maksaa kolme koiraa kahdelle päivälle, mutta ei auta, Messari on lähes pakollinen näyttely joka vuosi. Toivottavasti Ossi ehtii kasvattaa jonkinlaista turkkia päällensä, ja toivottavasti Enzon hiiva helpottaa viimeistään siihen mennessä. Jännityksellä kyllä odotan minkä värinen Ossista tulee.