Enzo on nyt nypitty ja kengurumaan poika on aivan alusvaatteisillaan. Ei se loppujen lopuksi olekaan mikään iso ja lihava, se tolkuton turkki vain hämäsi. Toivottavasti Enzo ehtii kasvattaa uuden entistä ehomman palttoon päällensä erkkariin mennessä.

Jouduin jättämään maanantain agilitytreenit Näsän kanssa väliin, kun auto makasi pukkien päällä. Viime viikon lopulla vaihdelaatikko sanoi työsopimuksen irti ja olin kuin kynsille lyöty ilman autoa. Uusi - käytetty - vaihdelaatikko onneksi löytyi ja saatiin se kotiin perjantai-iltana. Jouduin olemaan töissä kaksi yötä Jarin Calibralla, ja sen voin sanoa että jos joku auto on epäkäytännöllinen lehdenjakoon, niin se on juuri Calibra. Epäonnea oli mukana vielä sen verran lisää, että Calibrasta katkesi kytkinvaijeri kesken töiden sunnuntaina. Ei ollut helppoa, ei.

Nyt on Vectra onneksi vaihdelaatikon puolesta taas kunnossa, vielä kun saisi jonkin venttiilin tms. vaihdettua niin sammuisi sekin moottorin vikavalo. Silmänisku Discovalot kojelaudassa eivät ole oikein kivoja.

Enzo treenasi tiistaina, ja kaikki luulivat että mulla on uusi koira. Eivät tunnistaneet kalsaripelleä. Ei sen puoleen, Enzo toimi treeneissäkin kuin aivan uusi koira. Näytti jo siltä että voisi pian harkita kilpailemista...

Ossi kävi tänään beibibileissä Limingassa. Suunnilleen samanikäisiä ja -kokoisia pentuja oli paikalla monta, ja kakaroilla oli tosi kivaa. Jokunen kuva on kamerassa, pitää koittaa saada ne pian esille.