Aamulla pyydettiin vielä kerran tekstiviestillä välittäjältä kauppakirjaluonnosta sekä muita papereita joihin meillä on oikeus tutustua. Päivän aikana välittäjä oli tuonut kirjekuoren postilaatikkoon, kuoresta löytyivät kauppakirja, lainhuutotodistus, rasitustodistus, kiinteistörekisteriote sekä kiinteistön karttaote. Nämä siis piti alunperin toimittaa meille sähköpostitse maanantaina eli kaksi päivää sitten.

Kauppakirjaa oli korjailtu, mm. Raimon nimi oli nyt oikein, mutta vieläkin siellä on asioita jotka olisi syytä korjata oikeammiksi.

Jaa, enpä muistanutkaan kertoa viime sunnuntain tonttiesittelystä...

Esittelyn piti olla klo 13.00 - 13.30. Satuin olemaan hereillä jo ennen esittelyn alkua, kämpässä verhot kiinni ja ovet lukossa. Paitsi että verhoihin jätin pienet tirkistelyaukot. ;-)  Klo 12.50 pihalle saapasteli iäkkäämpi pariskunta, palloilivat lyhyen hetken talon nurkalla, ja sitten akka marssi päättäväisesti ovelle. Tarrasi ovenripaan ja kiskaisi siitä sellaisella voimalla että tuntui kuin ovi lähtisi karmeineen irti. Uskomatonta! Olivat tulossa katsomaan tonttia 10 minuuttia etuajassa ja pyrkivät taloon sisälle. Kun eivät sisälle päässeet, kiersivät tontin ja poistuivat paikalta paria minuuttia vaille yksi.

Sitten olikin vartin verran rauhallista. Välittäjä saapui klo 13.15 ja pysäköi autonsa tielle portin viereen. Nosti autosta esittelykyltin ja meni takaisin autoonsa istumaan. Istui siellä tiiviisti kun ohi ajoi hitaasti auto joka kävi tallin pihassa kääntymässä ja ajoi vielä hitaammin pois. Pari minuuttia vaille puoli nosti esittelykyltin autoonsa ja poistui paikalta.

Puolen tunnin esittely kesti siis vajaan vartin...