Muuttaminen läpimädästä kämpästä on oma operaationsa. Isoa muuttokuormaa ei voi kerralla kasata koska kaikkien tavaroiden pitää käydä läpi perusteellinen puhdistus. Joitakin huonekaluja on pakko ostaa koska entisiä on mahdotonta saada kunnolla puhtaaksi. Käytiin siis ostoksilla, ja nyt meillä on uudet runkopatjat sekä käytettynä ostettu sohva ja nojatuolit. Pyykkikone ja kuivausrumpu ovat huutaneet lähes punaisina joka ilta kun on pesty sekä käyttövaatteita että petivaatteita. Kahdessa asunnossa asumisessa on omat huonotkin puolensa, kaikki tavarat kun ovat tietysti juuri väärässä paikassa...

Keskiviikkoilta oli mun ja käkkäräpoikien osalta tottistreeni-ilta, mutta Raimo lähti Kempeleeseen puuhailemaan. Sai vahattua lattiat ja pestyä pari koneellista täkkejä ja tyynyjä. Ja pikanttina yksityiskohtana - myös läjä hengareita on nyt puhtaana. ;-)

Pian meillä on uudessa kodissa sellainen perusvarustus että voidaan siirtyä asumaan sinne. Tavaroiden roudaaminen vanhasta kämpästä jatkuu kuitenkin vielä pitkään.

Susanne! I had specially you in my mind when I took this photo. ;-)

full