Näyttelyturneesta on selvitty, joten on taas aika palata treenailujen pariin. Tänään oli vuorossa Enzon agiliitotreenit. Vähän pelkäsin että kuinka käy kun on ollut niin pitkä tauko, ja kaikki ryhmäläiset ovat kirineet niin paljon edelle meitä. Selvisi kuitenkin että tauko on tehnyt Enzolle hyvää, asiat ovat hautuneet käkkärän pääkopassa ja meno näytti varsin hyvältä agilityltä! Poika oli myös sopivan väsynyt kun sai puhaltaa ylimääräiset energiat ennen treenejä leikkimällä Kaisan kanssa. Jaksoi sitten keskittyä paremmin treeneissä.

Aitoja, putki, pituus ja muuri, siinä ainekset tämän kerran radassa. Aidat siten että koira joutui hyppäämään ne hieman vinosti kulkusuunnan ollessa suora, eikä Enzolla ollut mitään vaikeuksia. Putkeenlähetykset onnistuivat hyvin, pituutta Enzo ei ole aiemmin edes nähnyt mutta ei ehtinyt sitäkään ihmetellä kun oli jo sen suorittanut. Mahtava poika!

Yksittäisinä esteinä treenattiin aata ja puomia, pujottelua, rengasta ja pussia. Pussia Enzo ei ole Suomessa ollessaan nähnyt mutta suoritti senkin kuin vanha tekijä, taitaa olla tuttu este Australian ajoilta.

Lopuksi otettiin vielä irtoamisharjoitus. Narupallo Katille ja Enzo perään... Jostain kummallisesta ;-) syystä Kati ei suostunut ottamaan pallolla taistelua Enzon kanssa, vaan heitti sen palkaksi... Olikohan syynä se että hetkeä aikaisemmin Enzo oli luullut mun nyrkkiä palloksi ja iskenyt siihen kiinni. Pallohullun lakun hampaat rystysissä tekee todella kipeää, voin vakuuttaa. Vasen etusormi on jo aloittanut turpoamisen, saa nähdä kuinka iso siitä tulee. Verenvuoto kynnenjuuresta on jo onneksi lakannut.

Näsä ei treenannut tänään ollenkaan. Käytiin päivällä eläinlääkärissä koska Näsä on ollut vähän vaisu ja ruokahaluton. Lisäksi on puistellut päätään ja laiduntanut valtavat määrät ruohoa. Eläinlääkäri tutki sekä etupäätä että takapäätä ja otti verikokeet, mistään ei löytynyt mitään vikaa. Tarkemmat verikokeen tulokset saadaan huomenna. Lieneekö vatsa jotenkin ärtynyt, siihen kokeillaan nyt Antepsinia.